Bor, Boglár, Brazília2020-01-29

Ezt a könyvet ajánljuk azoknak akik a Balatonboglári Borvidék elkötelezett hívei. Megismerhetik azt a személyt aki elindította, meghatározta és fazonra igazította ezt az új borvidéket.

Azoknak is nagyon javasoljuk, akik halottak arról hogy a világ másik felén évente kétszer terem a szőlő. Megismerhetik ebből a könyvből a technológiát, hogyan lehet évente kétszer vagy akár háromszor is szüretelni ugyanarról a tábláról.

Akik pedig szeretnének egy kicsit utazni ismeretlen tájakra, és megismerni az ottani hétköznapokat és azok varázsait, és magyarként mire érdemes ott rácsodálkozni, azok is jól fognak szórakozni a könyv olvasása során. Azok a szakemberek, akik egy szép hosszú tartalmas életpályát szeretnének megviszgálni, azoknak is tartalmas lesz ez a könyv, hiszen bemutatja a gyermekkori lelkesedésből, lassan, hogy válik elismert és keresett és ünnepelt szakemberré,  Dél Amerikában és Franciaországban is.  Nagy kitekintést ad a világról, egy folyamatos versenyhelyzetről, és nem véletlen hogy számos nagybirtok csak őt alkalmazza szaktanácsadónak, pedig ott vannak az Izraeli, Chilei, Portugál, USA szakemberei és Franciaország is számos szakértőt küld Dél-Amerikában, de a legnevesebb Francia Fazendán Pirapórába a Richter cégnél inkább a sokat tapasztalt magyar szakembert választják, és alkalmazzák amíg ő hajlandó kint maradni Brazíliában.

A könyv szerkesztőjének és kordinálójának ( Zsáky Mátyásnak ) a szavai nagyon jól visszatükrözik azt a hangulatot, amit átélünk a könyv olvasása során. „ A könyv első fejezete Lakatos András szakmai kitekintése a világ szőlészetére-borászatára, egy folyton változó, új és új irányokba induló-fejlődő, új kihivásokra teremtő szakma nagyívű bemutatása. Mindez hallatlanul sodró, élvezetes stílusban, rengeteg ísmerettel és érdekességgel.

 

Kapcsolat

Dörgicsélő

8244 Kisdörgicse
Külterület dülő 0283/13

info@dorgicselo.hu
+36 30 / 495 7563